Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

DYYK Eetkamertafel – Spott

De Eetkamertafel – Spott van Dyyk is een niervormige tafel met een speelse uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Vanaf: 1.349,00

Beschikbaar via nabestelling

Wissen

PRODUCT INFORMATIE

De Eetkamertafel – Spott van Dyyk is een niervormige tafel met een speelse uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Als je op zoek bent naar nét even iets anders in je eetkamer, dan is de Spott de tafel voor jou! Het ovale, niervormige blad is speels. Een mooie design tafel met een strak en eenvoudig ontwerp. Het lichte frame van de tafel vestigt de aandacht op het blad. De tafel is leverbaar in verschillende houten uitvoeringen, en maten. Blad wordt standaard geleverd met een licht geborsteld blad.

Afmetingen en kleuren DYYK Eetkamertafel – Spott:
200  x 90
230 x 105
250 x 115
170 x 120

EIKENHOUT GEOLIED
blanke olie

EIKENHOUT GELAKT

antraciet

groove

leem

tabacco

white wash

Let op: Dit product wordt op maat voor u besteld en enkel geleverd binnen Friesland. (bezorgkosten niet inbegrepen)

OVER DYYK

Dyyk is een nederlands meubel merk en is de combinatie tussen een passie voor design en een aanstekelijke eigenwijsheid. Ook de derde generatie binnen het meubelbedrijf heeft die eigenschappen. Dyyk wordt nu geleid door vader en zoon, hun sterke band staat symbool voor de ontmoeting van twee generaties. Die samenvloeiing zie je terug in de uitgebreide collectie; het zijn meubels met een licht rebels karakter zijn krachtig en uitgesproken. Ze staan op zichzelf, maar houden altijd oog voor de rest van de ruimte. Per ontwerp zijn ze op zoek naar een meubel met een unieke uitstraling, voorzien van onze herkenbare handtekening. Dat alles op weg naar een realistisch design, dat voor iedereen bereikbaar is.

Extra informatie

MAAT

200, 230, 250, 270