Over ons

Design-Fabriek

Design-Fabriek is een creatief interieurbedrijf waar consumenten worden geholpen met ALLES op het gebied van wonen. De medewerkers van Design-Fabriek proberen zich altijd aan te passen aan de behoefte van de consument en zijn graag de sturende kracht bij verbouwingen of projectinrichting.

Design-Fabriek helpt de klanten graag in de winkel met het vinden van het perfecte meubel. Mocht de klant daar niet uitkomen en advies nodig hebben bij de inrichting dan springen de medewerkers graag bij. Voor Design-Fabriek is projectinrichting altijd een spannende en interessante uitdaging. De wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een fantastisch ontwerp waar altijd net een stapje verder in wordt gegaan om tot een verrassend resultaat te komen.

Design-Fabriek onderscheidt zich door het geven van karakter aan alles en houdt ervan om de klant te prikkelen waardoor de meest gave ideeën ontstaan. Design-Fabriek staat voor interieur met persoonlijkheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROJECTEN

Retail - Horeca - Business
KLIK HIER

Onze passie is, om voor jou naar de leukste merken en producten te speuren en deze voor je te verzamelen in onze winkel.

News & Events

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook.

Meneer Peer is dé kids Design winkel, met producten waar je echt blij van wordt!

Lisanne Adema

 

Kids Design

Met trots presenteren wij de leukste Kids Design merken. Van CamCam Copenhagen tot Liewood.

Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeautje of jezelf en je kleine wilt verwennen. Er is altijd iets moois te vinden. Wij zijn dagelijks op zoek naar de leukste merken, waarbij we letten op kwaliteit en materialen. Daarnaast houden wij van mooie producten die een perfecte aanvulling zijn op het interieur.

Ben je op zoek naar iets, maar zie je het niet op de website? Vraag het ons gerust, misschien kunnen we het voor je bestellen.