Artikelnummer: MKA1966 Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

HKLIVING Modular Cabinet – Metal Leg

Maak je droomkast helemaal af met de HKLIVING Modular Cabinet – Metal Leg. Een elegante zwarte poot van metaal.

39,95

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

PRODUCT INFORMATIE

Maak je HKLIVING Modular Cabinet helemaal af met de HKLIVING Modular Cabinet – Metal Leg. Een elegante zwarte poot van metaal.

Deze metalen poot hoort bij de prachtige kast modules van HKliving. De zwarte, metalen poten zijn los verkrijgbaar en het aantal benodigde poten varieert per kast samenstelling. Kijk daarom goed hoeveel poten jij nodigt hebt voor jouw gewenste opstelling. Daarnaast heeft deze poot een minimalistische look. Hierdoor complimenteert hij de modulaire kast perfect!

 

HKLIVING Modular Cabinet – Metal Leg heeft de volgende afmetingen:
(Dit element betreft een enkele poot die los aangeschaft moet worden)
7 x 30 x 14 cm

 

 

OVER HKLIVING
HKliving is een Nederlands interieur merk waarvan Emiel Hetsen en Sander Klaver de oprichters zijn! De initialen van hun beide achternamen hebben zij gebruikt om tot de welbekende naam HKLiving te komen. De combinatie van twee creatieve én wiskundige geesten bleek een gouden formule. Daarnaast creëert HKLiving in de kern toegankelijke collecties met producten die geïnspireerd zijn op traditionele en bruikbare designs. Terwijl de geschiedenis van het product wordt gerespecteerd en geëerd, steekt HKliving het tegelijkertijd graag in een nieuwe en modern jasje. Verder wordt er tijdens het ontwerp proces de nadruk gelegd op het bewaren van de originele stijlen en invloeden. Evengoed wordt gelet op het toegankelijk maken van het product, voor iedereen!

Extra informatie