Artikelnummer: TKU2145 Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

HKLIVING Cushion – Vineyard

We love a splash of color! Een beetje kleur en pit toevoegen aan je interieur lukt wel met de HKLIVING Cushion – Vineyard!

44,95

Uitverkocht

Uitverkocht

PRODUCT INFORMATIE

We love a splash of color! Een beetje kleur en pit toevoegen aan je interieur lukt wel met de HKLIVING Cushion – Vineyard!

Dit retro sierkussen heeft een rechthoekige vorm en een extra vrolijk gekleurd biesje! Omdat het kussen is gemaakt van hoge kwaliteit linnen en katoen, heeft dit kussen een luxe uitstraling. Een leuk sierkussen voor op de bank of stoel. Maar ook een leuke toevoeging kleur aan bijvoorbeeld de slaapkamer. Bovendien ook erg geschikt om te mixen en matchen met de andere kussens uit de HKliving collectie.

 

De afmetingen van de HKLIVING Cushion – Vineyard zijn:
50 x 30 cm

 

OVER HKLIVING
HKliving is een Nederlands interieur merk, opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun beide achternamen hebben zij gebruikt om tot de welbekende naam HKLiving te komen. De combinatie van twee creatieve én wiskundige geesten bleek een gouden formule! In de kern maakt HKLiving toegankelijke collecties met producten die geïnspireerd zijn op traditionele en bruikbare designs. Terwijl de geschiedenis van het product wordt gerespecteerd, steekt HKliving het tegelijkertijd graag in een nieuwe en modern jasje. Tijdens het ontwerp proces wordt de nadruk gelegd op het bewaren van de originele stijlen en invloeden. Maar wordt er ook goed gelet op het toegankelijk maken van het product, voor iedereen!

Extra informatie